PSB Cypher @Gradić fest

PSB Cypher @Gradić fest

Prvi put ove godine na 19. Festivalu uličnih svirača – Gradić fest PSB (Pub Street Battle) organizuje veliki plesni šou u kojem će učestvovati dve plesne škole iz Novog Sada “Magic People” i “Groove”, plesno udruženje  “Miroslav Batak Mićko” iz Futoga, a iz Subotice stiže “Plesni Studio Style”.

Ovaj događaj će imati oblik Cypher-a, a to znači da će učesnici plesnih škola oformiti krug u čijem centru će plesači, kao i publika imati priliku da pokažu svoje plesne veštine. Plesači obično nastupaju sami u Cypher-u, ali ovog puta će biti predviđen i deo gde plesne škole (ekipe) ulaze u centar kruga i izvode koreografiju.

PSB (Pub Street Battle) predstavlja regionalno okupljanje umetnika objedinjenih jednom hip hop vizijom. PSB je projekat širenja svesti o urbanoj kulturi, ali i događaj namenjen svima koji su željni upoznavanja sa urbanom i pop kulturom. Događaj ističe važnost u povezivanju i razmeni ideja među mladim kreativnim ljudima kao i zajedništva strastvenih ljudi koji kroz pokret i emociju šire energiju, pomeraju granice i bude ono uspavano u nama.

Pogledaj after movie sa prvog PSB okupljanja!

PSB after movie 🔥

Stigao je i after movie! Da vas podsetimo, preko 50 plesaca je svojim plesnim vestinama pokazalo kako izgleda kada se dobra energija skupi na jednom mestu. Nastaje BUM!Jos jednom se zahvaljujemo svim ucesnicima, prijateljima i sponzorima i savetujemo da polako pocnete da se spremate za sledeci Pub Street Battle!Kako je to sve izgledalo mozete videti na videu ispod! Do sledeceg puta!…Video by: Ivana Pejak

Geplaatst door Pub Street Battle op Dinsdag 11 juni 2019