Marko Kaćanski

Marko Kaćanski

Marko Kaćanski se više od 20 godina bavi produkcijom audio i video sadržaja. Do sada je objavio 400 numera uglavnom modernog elektro i techno zvuka.

Čarobni zvuk elektronske muzike, duboki basovi, hipnotički ritmovi i psihodelični zvuci odjekuju u njegovim nastupima. Nakon 15 godina posvećenih strasnom proučavanju novih formi, stvorio jedinstvenu formulu koja kombinuje melodije s dubokim i energičnim ritmovima.

Projekat na kojem radi više godina predstavlja spoj audio i video doživljaja. Materijal nastaje u proteklih 10 godina konstantno u video nastupima gde učestvuje i publika putem chat-a. Zvuk se priprema na najsavremenijim elektronskim instrumentima uglavnom uživo. Zvuk i projekcije se konstantno menjaju i usavršavaju. Svaka nota, svaki zvuk, svaki efekat je promišljen i postavljen na svoje mjesto kako bi stvorio savršenu harmoniju. Njegove produkcije su slojevite i duboke, stvaraju atmosferu koja vas uvlači u svoj svet igre.

Markova strast nije samo snimanje muzike. Filmovi, dizajn igrica, klasično pozorište, vizuelni efekti i mnogo drugih stvari dovelo je do ovog programa i projekta.

Prava gozba za oči i uši.

 

Ovaj post je takodje dostupan na EN.