novosti Novosti

15.07.2021

Vizelj, Dogs in Kavala, Z++, Pocket Palma na ovogodišnjem Gradić festu!

Sve ljubitelje regionalne muzičke scene obradovaće Vizelj, Dogs in Kavala, Z++ i Pocket Palma, koji će nastupiti na ovogodišnjem Gradić festu! Ovo su samo neki od izvođača koji će nastupiti u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave, a još nas očekuje program otvaranja festivala koji će biti objavljen naknadno.

Beogradski sastavi Vizelj i Dogs in Kavala već neko vreme su nezaobilazna imena kada je reč o srpskoj alternativnoj muzičkoj sceni. Studijski su veoma aktivni, pa će publika imati prilike da čuje veliki broj novih pesama nastalih tokom koncertne pauze.

Iz Hrvatske nam dolaze Z++ i Pocket Palma. Mladi Osječanin Zvonimir Husnjak (Z++) stekao je vrtoglavu popularnost tokom prethodne dve godine hitovima poput „Kabriolet“, „Magija“, „Ljeto već je gotovo“, „MOSHPIT“  

Pocket Palma stiže iz Zagreba i donosi zvuke retro sintvejva savremenog aranžmana svojim atmosferičnim melodijama kao što su „Sjećanja“ i „Zauvijek“, savršenim za ples i topla letnja predvečerja. 

Još mnoga imena vredna pažnje našla su se u ovogodišnjem programu festivala, a neka od njih su svakako mlada muzičarka u usponu tam (Tamara Popović), beogradski bend Tapan, zagrebački ABOP, Sana Garić i Luka Rajić.

Trojica cirkuskih umetnika nam dolaze iz Italije Lorenzo Gianmario Galli i Excentrico Barrilete i Mađarske Imre Bernath, a osim njih će nam domaći Ludifico predstaviti vatreni šou. 

Do sada objavljeni program možete pogledati na sajtu putem linka.

* Program će biti realizovan u skladu sa epidemiološkim merama koje tada budu na snazi.

Festival uličnih svirača – Gradić fest, organizuje Umetnička asocijacija „Inbox“ iz Novog Sada uz pokroviteljstvo Grada Novog Sada i Ministarstva Republike Srbije.

Ovaj post je takodje dostupan na %s.

Pokrovitelji festivala

Medijska podrška

Prijatelji festivala

Partneri