novosti Novosti

04.08.2016

Postani volonter u hosting timu Festivala

Volite izvođačku umetnost i uživate na Festivalu uličnih svirača? Volite da upoznajete nove, zanimljive ljude? Imate između 18 i 30 godina? Brzi ste, vešti u komunikaciji, savesni, odgovorni i dobro organizovani? Prijavite se i budite deo hosting tima Festivala uličnih svirača koji će ove godine biti održan od 1. do 3. septembra u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave.

Volonterski angažman u hosting timu festivala je prava prilika za mlade da steknu dragoceno iskustvo timskog rada u kulturnoj produkciji i doprinesu realizaciji pravog evropskog festivala, koji se u Novom Sadu kontinuirano održava od 2001. godine. Volonteri imaju priliku i da ostvare poznanstva sa zanimljivim i nesvakidašnjim izvođačima, da im pomognu u lakšem snalaženju u gradu i na festivalskim punktovima i tako direktno doprinesu što kvalitetnijoj organizaciji ove lepe manifestacije.

Zadaci volontera su: doček izvođača, pomoć izvođačima pri snalaženju u Novom Sadu i uopšte komunikacija sa izvođačima.

Uslovi za prijavu su:

– da imate između 18  i 30 godina,

– da ste komunikativni,

– da se služite engleskim jezikom,

– poželjno je (ne i neophodno) znanje drugih evropskih jezika, poput italijanskog, portugalskog ili mađarskog…

Svi zainteresovani mogu da pošalju prijavu sa potrebnim podacima putem ovog linka sa formularom. Prijave će se prihvatati najkasnije do 21. avgusta.

Ovaj post je takodje dostupan na %s.

Pokrovitelji festivala

Medijska podrška

Prijatelji festivala

Partneri