novosti Novosti

26.07.2021

„More“ od pocket palme sjajan dodatak letnjoj plejlisti

Početak jula doneo je novi singl regionalno proslavljenog dua iz Zagreba. Pocket palma nam pesmom „More“ demonstrira svu magiju leta, a spot rađa neodoljivu želju za odmorom na morskoj obali.

Anja i Luka su objasnili da je pesma nastala u zimskim danima kada im je nedostajalo leto i toplina. Maštanja su postala stvarnost kada je singl „More“, objavljen 2. jula na svim platformama (YouTube, Spotify, itd.) u pravi trenutak postao neizostavan detalj letnjih muzičkih plejlista.

– U suštini se radi o beatu inspirisanom chillwaveom, što je zapravo savršen zvuk za ovakvu tematiku i nadamo se da će svima odgovarati uz uživanje na plaži, kao što je i nama – dodali su Anja i Luka.

Ideja za spot je vrlo očigledna: letovanje, a spot je nastao spontano u Istri. Kameru i režiju potpisuju Matea Bakarić (@oprrosti) i Ivan Leš (@korovles), a montažu pocket palma.

– Inicijalno nije trebalo da snimamo spot, ali našli smo se u Istri na rođendanskom vikendu i spontano počeli snimati scene. Nije nam dugo trebalo da shvatimo da moramo nastaviti, s obzirom na to da je sve bilo tako fotogenično i idealno za oslikati tu pesmu – podelila je rediteljka spota Matea Bakarić.

Pokrovitelji festivala

Medijska podrška

Prijatelji festivala

Partneri