Sana Garić

Sana Garić

Harizmatična Sana Garić nastupa sa svojim bendom ovog leta na Gradić festu i donosi nezaboravnu svirku!

Plešući iznad klavijatura Sana hipnotiše sugestivnim vokalom dok je prati energični zvuk procesiranih gitara i moćna ritam sekcija. Njen nastup predstavlja spoj elektronike sa live bendom, plesnim ritmovima i energičnim zvukom.

Malo je žena u rokenrolu, koje su kao frontmenke istaknute ispred vrsnih muzičara. Donedavno autor i član jedne od najuticajnijih domaćih grupa, Darkwood Dub, Milorad Ristić – Miki (bas gitara), bubnjar džez sastava Fish in oil, Feđa Tom Franklin  i gitarista Dušan Ristić (Gitarska armija Ristić i Kole) su se priključili Saninom bendu i radu na drugom albumu.

Najnoviji četvrti video singl ,,Ovaj put”, za koji Sana potpisuje režiju i montažu, najavljuje izlazak albuma „Naočare za srce“, koji predstavlja novu fazu u muzičkom radu i kombinaciju svežih žanrova elektronske i plesne muzike, space popa, i art roka.

Njen debitantski i dugoočekivani album “Svet za nas” objavljen je u decembru 2016. godine za Mascom Records i ocenjen je kao jedan od najuspješnijih na regionalnoj muzičkoj sceni.