Luka Rajić

Luka Rajić

Mladi muzičar Luka Rajić, autor hitova „Ne izlaziš mi iz glave“ i „Ludim“ nastupiće na ovogodišnjem Festivalu uličnih svirača!

Pre nego što je počeo da stvara muziku, Luka se godinama bavio fotografijom, a muzici se okrenuo iz razloga što vizuelnom umetnošću nije pronašao način da prenese svoje emocije i poglede na svet.

Njegov debi singl „Ne izlaziš mi iz glave“, objavljen početkom 2020. godine pred pandemiju, ubrzo je postao radijski hit, sa solidnim brojem pregleda na jutjubu. Međutim, pesma koja je pomerila granice, definitivno ušla svima u glavu i donela mu širu popularnost je hit „Ludim“ objavljen u septembru prošle godine. Pesma je postala viralna na tik-toku i vrlo brzo se mogla čuti u velikom broju ponovo otvorenih klubova.

Sa preko milion strimova i pregleda na njegovoj muzici i spotovima, Luka je jedan od retkih nezavisnih umetnika sa naših prostora koji je postigao takav uspeh. Svi kojima njegove pesme „ne izlaze iz glave’“, ali i oni kojima se i dalje nisu uvukle pod kožu, imaće prilike da čuju Luku Rajića na ovogodišnjem Gradić festu!

Ovaj post je takodje dostupan na %s.