Bojana Vunturišević

Bojana Vunturišević

Bojana Vunturišević, jedna od naših najaktuelnijih kantautorki, održala je dva rasprodata koncerta u beogradskom Domu Omladine. Publika je uživo imala priliku da sluša pesme sa tek objavljenog albuma „Ljubav“, ali i čuvene Bojanine hitove „Promašaj“, „Kese etikete“, „Daljine“.

Album „Ljubav“ ugledao je svetlost dana sredinom februara meseca ove godine, a za samo mesec dana stekao je status kultnog domaćeg izdanja. Kako na društvenim mrežama, tako i na regionalnim top listama koji prate dešavanja na pop sceni, Bojanine nove pesme brzo su privukle pažnju. „Gde si ti“ na kojoj se kao prateći vokal pojavljuje i Ivana Peters, „Sama“, „Dom“, „Madrina“ izazvale su sjajne reakcije publike, što je rezultiralo da Bojanini koncertu u beogradskom Dom Omladine budu rasprodati u rekordnom roku.

– Vidimo se u omiljenom Domu Omladine, na koncertnoj promociji albuma „Ljubav“. Biće svega! Biće daljina, biće blizina, suzana, suza, densa, pratećih vokala, najlepših vokala… – ranije je napisala Bojana na svom Instagram profilu prilikom objave datuma koncerta.

U međuvremenu, Bojana je objavila i spot pesmu „Care“, čiji tekst je napisala sama, dok je muziku uradila sa producentima iz Bassivity „jata“, legendarnim Coby-jem i mladim Luksonijem.

Ovaj post je takodje dostupan na EN.