novosti Novosti

19.07.2021

Budi u host timu Gradić festa

Volite izvođačku umetnost i uživali ste do sada na Festivalu uličnih svirača? Volite da upoznajete nove, zanimljive ljude? Imate između 18 i 30 godina? Brzi ste, vešti u komunikaciji, savesni, odgovorni i dobro organizovani? Prijavite se i budite deo hosting tima Festivala uličnih svirača – Gradić festa, koji će ove godine biti održan od 3. do 5. septembra u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave.

Volonterski angažman u hosting timu festivala je prava prilika za mlade da steknu dragoceno iskustvo timskog rada u kulturnoj produkciji i doprinesu realizaciji pravog evropskog festivala, Gradić festa koji nastavlja tradiciju Festivala uličnih svirača u Novom Sadu sa kontinuitetom od 2001. godine. Volonteri imaju priliku i da ostvare poznanstva sa zanimljivim i nesvakidašnjim izvođačima, da im pomognu u lakšem snalaženju u gradu i na festivalskim punktovima i tako direktno doprinesu što kvalitetnijoj organizaciji ove lepe manifestacije.

Zadaci volontera su: doček izvođača, pomoć izvođačima pri snalaženju u Novom Sadu i uopšte komunikacija sa izvođačima.

Uslovi za prijavu su:

– da imate između 18 i 30 godina

– da ste komunikativni

Svi zainteresovani mogu da pošalju prijavu sa potrebnim podacima putem ovog linka sa formularom. Prijave će se prihvatati najkasnije do 9. avgusta.

Ovaj post je takodje dostupan na %s.

Pokrovitelji festivala

Medijska podrška

Prijatelji festivala

Partneri