novosti Novosti

04.08.2022

Budi host u timu Gradić festa

Volite izvođačku umetnost i uživali ste do sada na Festivalu uličnih svirača? Volite da upoznajete nove, zanimljive ljude? Imate između 18 i 30 godina? Brzi ste, vešti u komunikaciji, savesni, odgovorni i dobro organizovani? Prijavite se i budite deo hosting tima Festivala uličnih svirača – Gradić festa, koji će ove godine biti održan od 25. do 27. avgusta u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave.

Volonterski angažman u hosting timu festivala je prava prilika za mlade da steknu dragoceno iskustvo timskog rada u kulturnoj produkciji i doprinesu realizaciji pravog evropskog festivala, Gradić festa koji nastavlja tradiciju Festivala uličnih svirača u Novom Sadu sa kontinuitetom od 2001. godine. Volonteri imaju priliku i da ostvare poznanstva sa zanimljivim i nesvakidašnjim izvođačima, da im pomognu u lakšem snalaženju u gradu i na festivalskim punktovima i tako direktno doprinesu što kvalitetnijoj organizaciji ove lepe manifestacije.

Zadaci volontera su: doček izvođača, pomoć izvođačima pri snalaženju u Novom Sadu i uopšte komunikacija sa izvođačima.

Uslovi za prijavu su:

– da imate između 18 i 30 godina,

– da ste komunikativni

Svi zainteresovani mogu da pošalju prijavu sa potrebnim podacima putem ovog linka sa formularom. Prijave će se prihvatati najkasnije do 14. avgusta.

Pokrovitelji festivala

Medijska podrška

Prijatelji festivala

Partneri