novosti Novosti

26.08.2016

Budi deo foto-tima Festivala uličnih svirača

Ukoliko volite izvođačke umetnost i bavite se fotografijom, Festival ulčnih svirača vam nudi idealnu priliku da se prikažete u pravom svetlu. Dovoljno je da posedujete profesionalnu foto opremu i da želite da pratite programe Festivala, koji će ove godine biti održan od 1. do 3. septembra u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave.

Festival uličnih svirača želi da angažuje sve zainteresovane umetnike fotografije da budu deo foto-tima ovogodišnje manifestacije. Vaš zadatak će biti da uživate u programima i da ih dokumentujete na svoj način. Centralna tema vašeg rada će biti pogled na Podgrađe, zato što Festival ove godine nastoji da kroz umetnički program revitalizuje i oživi ovaj oronuli dao grada, koji u budućnosti treba da postane privlačan za život, rad i turističke posete.

Svaki autor je dužan da dostavi najviše 20 fotografija po svom izboru nakon Festivala, kada će biti organizovana izložba i birani najbolji radovi, koji će ubuduće biti korišćeni za promociju Festivala i petrovaradinskog Podgrađa. Status foto umetnika angažovanih putem ovog konkursa će biti volonterski.

Prijave za učestvovanje u foto-timu Festivala uličnih svirača možete da pošaljete najkasnije do 30. septembra na imejl info@ulicnisviraci.com.

Ovaj post je takodje dostupan na %s.

Pokrovitelji festivala

Medijska podrška

Prijatelji festivala

Partneri