novosti Novosti

18.08.2017

Akreditujte se za Gradić fest

Gradić fest poziva novinare, medije i medijske kuće da se akredituju za praćenje Gradić festa, koji će ove godine biti održan od 1. do 3. septembra u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave u Novom Sadu. Prijavljivanje za akreditaciju moguće je isključivo putem sledećeg linka.

Gradić fest predstavlja zajedničku inicijativu nekoliko poznatih festivala i organizacija za proširenjem ponude umetničkih i kulturnih sadržaja u Podgrađu, sa ciljem njegove krajnje revitalizacije i pretvaranja u zanimljivu i privlačnu turističku destinaciju i prijatnije mesto za život i rad. Festival uličnih svirača, Cinema City, Pop Up (Berberaj & Public P), Scenatoria, Suburbium, Fruškać, Happy Trash Production, Ugrip i AAaaa festival iz Novog Sada će tokom tri dana festivala obojiti Podgrađe Petrovaradinske tvrđave najkvalitetnijim filmskim, muzičkim i konceptualno-umetničkim sadržajem. Akreditovani novinari će nesmetano moći da prate sve sadržaje festivala.

Rok za prijavljivanje je 27. avgust 2017, do ponoći. Prijave koje stignu nakon ovog roka, kao i nepotpuni formulari, neće biti uzeti u razmatranje. Svi prijavljeni će dobiti informacije o preuzimanju akreditacije i Gradić festu zaključno sa 29. avgustom 2017.

Vidimo se na Gradić festu!

Pokrovitelji festivala

Medijska podrška

Prijatelji festivala

Partneri