novosti Novosti

20.08.2018

Akreditujte se za Gradić fest

Festival uličnih svirača poziva novinare, medije i medijske kuće da se akredituju za praćenje Gradić festa, koji će ove godine biti održan od 30. avgusta do 1. septembra u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave u Novom Sadu. Prijavljivanje za akreditaciju moguće je isključivo putem sledećeg linka.

Veliki broj umetnika različitih profila, prvenstveno muzičara, iz Srbije, regiona i čitavog sveta, nastupiće 30. i 31. avgusta i 1. septembra na brojnim punktovima 18. po redu izdanja tradicionalnog okupljanja najboljih predstavnika ulične umetnosti i srodnih izvođačkih disciplina. Gradić fest predstavlja inicijativu za proširenjem ponude umetničkih i kulturnih sadržaja u Podgrađu, sa ciljem njegove krajnje revitalizacije i pretvaranja u pešačku zonu kao zanimljivu i privlačnu turističku destinaciju i prijatnije mesto za život i rad. Festival uličnih svirača će, uz pomoć partnerskih organizacija i njihovih programa, kao što su UGRIP, Suburbium, Fruškać, Gradić bioskop i Reflektor teatar, tokom tri dana festivala obojiti Podgrađe Petrovaradinske tvrđave najkvalitetnijim muzičkim, filmskim, pozorišnim i konceptualno-umetničkim izvedbama. Akreditovani novinari će nesmetano moći da prate sve sadržaje festivala.

Rok za prijavljivanje je 26. avgust 2018. do ponoći. Prijave koje stignu nakon ovog roka, kao i nepotpuni formulari, neće biti uzeti u razmatranje. Svi prijavljeni će dobiti informacije o preuzimanju akreditacije i Gradić festu zaključno sa 29. avgustom 2018.

Vidimo se na Gradić festu!

Ovaj post je takodje dostupan na %s.

Pokrovitelji festivala

Medijska podrška

Prijatelji festivala

Partneri