novosti Novosti

14.08.2022

Akredituj se za Gradić fest!

Festival uličnih svirača poziva novinare, fotografe, medije i medijske kuće da se akredituju za praćenje Gradić festa, koji će ove godine biti održan od 25. do 27. avgusta u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave u Novom Sadu.

Prijavljivanje za akreditaciju moguće je isključivo putem ovog linka.

Veliki broj umetnika različitih profila, prvenstveno muzičara, iz Srbije i regiona nastupiće 25. 26. i 27. avgusta na punktovima 22. izdanja tradicionalnog okupljanja najboljih predstavnika ulične umetnosti i srodnih izvođačkih disciplina.

Gradić fest predstavlja inicijativu za proširenjem ponude umetničkih i kulturnih sadržaja u Podgrađu, sa ciljem njegove krajnje revitalizacije i pretvaranja u pešačku zonu kao zanimljivu i privlačnu turističku destinaciju i prijatnije mesto za život i rad.

Rok za prijavljivanje je 21. avgust 2022. do ponoći. Prijave koje stignu nakon ovog roka, kao i nepotpuni formulari, neće biti uzeti u razmatranje. Svi prijavljeni će dobiti informacije o preuzimanju akreditacije i Gradić festu zaključno sa 21. avgustom 2022.

Festival uličnih svirača – Gradić fest organizuje Umetnička asocijacija INBOX uz podršku Grada Novog Sada i Pokrajinskog sekretarijata za kulturu.

Pokrovitelji festivala

Medijska podrška

Prijatelji festivala

Partneri