novosti Novosti

16.08.2021

Akredituj se za Gradić fest

Festival uličnih svirača poziva novinare, fotografe, medije i medijske kuće da se akredituju za praćenje Gradić festa, koji će ove godine biti održan od 3. do 5. septembra u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave u Novom Sadu.

Prijavljivanje za akreditaciju moguće je isključivo putem ovog linka.

Veliki broj umetnika različitih profila, prvenstveno muzičara, iz Srbije i regiona nastupiće 3., 4. i 5. septembra na punktovima 21. izdanja tradicionalnog okupljanja najboljih predstavnika ulične umetnosti i srodnih izvođačkih disciplina.

Gradić fest predstavlja inicijativu za proširenjem ponude umetničkih i kulturnih sadržaja u Podgrađu, sa ciljem njegove krajnje revitalizacije i pretvaranja u pešačku zonu kao zanimljivu i privlačnu turističku destinaciju i prijatnije mesto za život i rad.

Rok za prijavljivanje je 20. avgust 2021. do ponoći. Prijave koje stignu nakon ovog roka, kao i nepotpuni formulari, neće biti uzeti u razmatranje. Svi prijavljeni će dobiti informacije o preuzimanju akreditacije i Gradić festu zaključno sa 21. avgustom 2021.

Festival uličnih svirača – Gradić fest organizuje Umetnička asocijacija INBOX uz podršku Ministarstva kulture Republike Srbije i Grada Novog Sada.

Ovaj post je takodje dostupan na %s.

Pokrovitelji festivala

Medijska podrška

Prijatelji festivala

Partneri