novosti Novosti

25.08.2020

20. rođendan Festivala uličnih svirača u novom formatu

Već 20 godina svaki Festival uličnih svirača stvaramo priželjkujući da vas dođe što više, zamišljajući veliku povorku, gužvu i blizak kontakt između publike i izvođača.

Ove godine ne možemo da se družimo, grlimo, ljubimo i guramo do prvih redova ispred bina. Da bismo ostali zdravi i dočekali neke naredne festivale, pozivamo vas da ovogodišnji program pratite sa svojih balkona i prozora, a mi ćemo doći kod vas!

Svoj 20. rođendan Festival uličnih svirača će proslaviti u vašem dvorištu.

Ovim putem pozivamo Novosađane da kandiduju svoj kvart ili zajedničko dvorište za jednu od lokacija održavanja programa. Biramo do 10 lokacija, a prednost dajemo onim dvorištima koja su okružena sa što više zgrada, balkona i prozora!

Ovogodišnji rođendanski program festivala biće održan krajem septembra, u više gradskih kvartova, kroz 20 nastupa koji će simbolično obeležiti 20 godina postojanja festivala. 

Pripremamo vam lepa iznenađenja i šansu da kroz ovogodišnji rođendanski format doživite festival na drugačiji način i ugostite u vašem kvartu neka od najzanimljivijih muzičkih imena domaće scene.

Svoj kvart možete da prijavite putem formulara ovde.

Ove godine se volimo iz daleka, a već 2021. godine nastavljamo zajedno da #BudimoGradić u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave. 

Ovaj post je takodje dostupan na %s.

Pokrovitelji festivala

Medijska podrška

Prijatelji festivala

Partneri